tillbaka till verkligheten..

nu har skolan satt igång igen och det känns helt okej, trevligt att se alla igen. men hade gärna velat ha lite längre lov ;) hade velat hinna med lite mer. tråkigt att så många jobbat på lovet men när man ser i plånboken nu efteråt blir man lite gladare :)

bio ikväll med 4 brudar

ikväll blir det bio med emma, sarah, sara & madde och vi ska se vampires suck. Verkar vara ganska rolig. Gillar inte twilight så den här kanske jag gillar mer ;)
 

:)


I wanna know what love is
I want you to show me


börjar bli sjuk..

typsikt, känns som jag börjar bli sjuk. hoppas det inte bli värre men har iaf fått sjukt ont i halsen å är förskyld. lär snart inte kunna prata! men drack lite jordgubbste förut så hoppas de hjälper lite =)


shopping

har varit på stan med emma idag och hittade lite smått å gott :)





halsduk bikbok, armband hm, jeansskjorta hm, rouge hm & ett cdfodral!

filmkväll

idag kom emma & madde till mej. vi hade lite filmkväll och kollade på snabba cash :) tyckte den va bra fast tyckte de va lite svårt att hänga med ;) inte alltid så lätt. hoppas på att de kommer en uppföljare !!


vitchokladmousse med hallon&blåbär

Måste bara tipsa om en supergod efterrätt som ja gjorde när jag fyllde år :)

vitchokladmousse med hallon&blåbär och kexchoklad på toppen, de är skitenkelt att göra :)
blanda bara 150 g vitchoklad med 2,5 dl vipsgrädde och 2,5 dl kesella å sen granera med bär och vad man nu vill ha, ställ in de i kylen en stund sen är de klart att äta !

body butter!

bodyshops bodybutter luktar så sjukt gott. o gissa vad jag fick när ja fyllde år av mina bästavänner, bodybutter cocos, muums å tack ((: fast måste erkänna att jag saknar passionfrukten, sjuukt god å nu är den så gott som slut å finns inte att köpa mer.. varför ta bort en så goo doft ?:D


lax&potatis!

nu ska jag va duktig och laga lax&potatis. Känner på mej att de kommer bli supergott. Känner redan nu hur de doftar gott :D jag har mina dolda talanger ;)


hej alla bloggläsare :D

nu ha jag gjort om lite på min blogg, va tycker ni ? ;)

RSS 2.0