jessicas melondricka

Ett tips om du vill göra en god dricka. Jag har kommit på de själv ;) Mosa melon i en mixer, häll i krossad is och lite schweppes med smak av lemon om jag inte minns fel. och så blandar man lite sen är det klart. Riktigt gott! går ju säkert bra att hälla i lite andra grejjer oxå om man nu vill det, det är ju bara att experimentera .

gammal ful pall blir fin igen med lite färg

Jag har verkligen tröttnat på min halvmålade pall. Från början var den blå men skulle spraymåla den svart men sen när jag hade gjort halva tog färgen slut, och jag har inte orkat fixa den.. förens nu ! nu är den kritvit och mycket snyggare. Så ett tips, istället för att slänga saker kan man ju ända på de och tex måla om det!




yoga är nog inte min grej..

är hemma från en kväll på friskis. yoga är nog inget för mej, de gick så sakta och blev ganska långtråkigt. Men kan väl vara skönt för folk som känner sig lite stressade och vill tagga ner lite :) jag håller mej hellre till träningar som man få röra sig lite i och det är musik på. Så imorgon tar vi nya tag och ska testa på kickboxning!

   

dåligtväder!

dagens väder är skit & om man går ut blåser man typ bort. Så en sånhär dag vill man bara sitta inne och ta det lugnt. Och det är precis vad jag ha gjort. Så fort jag kom hem från skolan drog jag på mej mjukis och gjorde iordning lite varm choklad, sen la jag med i sängen för att kolla teknadfilm :) hihi inte så dumt med tråkigt väder ändå!





träning

Gårdagen var trevligt :) emma du är helt underbar! fast tror jag sjöng lite väl mycket bara ;) för när jag skulle hem kunde jag inte prata, men som tur är rösten lite bättre nu. nu måste jag ladda batteriena för snart kommer felicia hit och vi ska sticka bort till friskis&svettis och börja träna! 


middag på athena med tjejerna i klassen



lite bilder från igår,





23 september

Idag var det skolfoto i skolan, inte kul! få hoppas ja inte gjorde nått fult på bilden ;) senare kväll blir det restaurangbesök med tjejerna i klassen. Få hoppas på att de kommer bli trevligt :) roligt när vi samlas och hittar på nånting


.


bakar scones för fulla muggar

nu står jag och bakar scones och det går kanonbra! supergott med ost på :) så nu ska jag sitta å käka upp alla och snart kommer även emelie!


längtar mej bort..

just nu längtar jag med bort till nått härligt varm land. Tänk va skönt å sitta på en strand i typ thailand och bara ta de lugnt och njuta av solen :) längtar tills jag å mina tjejer ska iväg på äventyr !!


spotify

http://open.spotify.com/user/missjezzie


mina tjejer är bäst !

Ni är verkligen det bästa och våran humor slår allt!
pussss på er bruuudar!
 

BUS

En sak som jag inte gillar med vintern är att man blir så vit, så för de människor som vill hålla sig bruna kan ja rekomendera att använda BUS. Många luktar illa och man blir kanske gulaktig eller fläckig (inte fint). Men åhlens BUS är väldigt bra. Den luktar gott och har en fin nyans. Så nu när de börjar bli lite kallt passar ja på att smörja in mej lite med det!


hmm, kanske ska ändra hårfärg?


promenad

haha jag suger verkigen på att blogga, menmen.. har iaf varit ute och gått en promenad med felicia idag och det var trevligt som vanligt. vi gick till felicias hemliga ställe, haha de va ett jättemysigt ställe där man kunde se över havet och lite öar och långt där borta såg man solen gå ner. vem kunde tro att de fanns ett så fint ställe där (:

Vi har kommit fram till att vi ska börja träna på friskis. Så nästa vecka smäller de! och vi ska även tävla om att inte äta godis i veckorna, för på helgerna måste man ju få, nån gång måste ju faktist unna sig nått gott ;) jag ska vinna!!




RSS 2.0