mascaror

Tänkte blogga lite om smink som jag tycker är bra och dåligt,

Isadoras extra volyme tycker ja inte är bra, den torkar efter hundra år och färgen ramlar av och lägger sig under ögonen, ingen bra mascara enligt mej. Det enda som är lite bra är väl att den ger lite volym, men finns bättre.

Maybelline great lash funkar, men inte mer än så. Borsten är liten och dålig och även denna mascaran torkar sakta.


 
Meybelline the falsies volym express tycker jag är bra, den separerar fransarna och ger volym! Borsten är lite böjd och det är bra för då målar man inte så mkt utanför. fin färg på förpackningen oxå ;)

Max factor masterpiece mascara separerar oxå fransarna med sin gummiborste. Den gillar jag oxå :)

Hoppas ni ha fått lite tips om ni inte vet vilka mascaror ni ska köpa ;) fast ni kanske inte tycker som jag :)

Smiiiile

har varit lite dålig på att blogga på sista tiden, men har tröttnat lite på det, men kan ju försöka skriva lite mer igen :) Idag har jag äntligen fått ta bort min tandställning, sjuuukt skönt!! Tänderna är jättelena nu :D har tyvärr ingen kamera, bara mobilkameran men den visar inte så bra, men bjuda på en mobilbild bara för att visa hur raka å fina dom är :)

dålig kvalite, men bättre än inget ;)

finfina tänder!

snart är rälsen borta, kommer bli så skönt att bli av med den!!

MÅNDAG!

nu är det måndag igen och det gick som vanligt fort i skolan, efter skolan blev det en sväng på stan med mamma. Morgondagen ser jobbig ut, först nationella i engelska (hatarhatarhatar!) och sen ta den andra gardasilsprutan, efter det blir det första dagen på sommarjobbet. Lite nervöst men få hoppas det går bra :)



RSS 2.0